Pakej2Korea


Siapa Kami?

Pakej2Korea merupakan Muslim Tour Operator yang menguruskan perkhidmatan percutian melancong ke Korea serta menyediakan perkhidmatatn Malaysian Tour Guide di Korea yang fasih berbahasa Korea. 

Kami merupakan kumpulan lepasan graduan Korea dan juga pelajar yang masih belajar di Korea. Kami sangat berpengalaman dalam menguruskan pakej ground arrangement di Korea dan mula aktif dengan membawa pelancong-pelancong di Korea sejak 2012 lagi. 

Setakat ini kami hanya menerima kumpulan Private Tour sahaja di mana kami hanya membawa kumpulan anda sahaja tanpa disertai orang yang bukan dari kumpulan anda. Anda bebas untuk memilih tarikh percutian kerana anda sendiri kena beli tiket penerbangan ke Korea terlebih dahulu. Minimum peserta untuk satu kumpulan adalah seramai 4orang sahaja.

Kami juga hanya menguruskan pakej Ground sahaja dan tiket penerbangan harus dibeli terlebih dahulu dari pihak anda dan kami akan menyediakan pakej Ground yang lengkap dengan perkhidmatan Tour Guide yang berpengalaman,melayu muslim dan sudah lama menetap di Korea, makan untuk 3 kali sehari, tiket lawatan dan juga pengangkutan. Pihak anda hanya lah perlu membawa wang saku sahaja untuk perbelanjaan peribadi di sini.


Kenapa anda harus memilih kami?

✅ 5 tahun tinggal di Korea dan tahu selok belok tentang Korea kerana kami adalah student Malaysia di Korea!
✅ Kami boleh bertutur dalam bahasa Korea dengan baik!
✅ Trip kami murah dan mampu milik!
✅ Kami menjaga makan minum yang Halal untuk anda!
✅ Kami akan pastikan anda dapat solat pada waktunya!
✅ Anda boleh pergi bila-bila masa kerana anda perlu beli tiket flight terlebih dahulu mengikut tarikh yang anda suka!
✅ Trip sesuai untuk semua peringkat umur kerana kami juga menyediakan Pakej Private Transport seperti MPV,Van dan Bas untuk keselesaan warga tua dan kanak-kanak.


Apa kata mereka yang sudah mengikuti Pakej kami?
Boleh lihat di https://www.facebook.com/pg/pakej2korea/reviews untuk melihat review-review customer yang sudah pulang mengambil perkhidmatan Pakej2Korea. Gambar-gambar mereka boleh lihat di https://www.facebook.com/pg/pakej2korea/photos/?tab=albums .

Kami berharap dapat memberikan servis yang terbaik kepada pelanggan kami.

Terima Kasih

Pakej2Korea

Latest
Previous
Next Post »